Om Bodil Tejg Krunderup - grafisk designer | Aalborg

Mine kunder

Mine kunder er ofte mellemstore virksomheder og institutioner, der er modne til at rykke et trin op ad udviklings- og vækststigen, og i den forbindelse har brug for en fornyelse i deres designlinie, hjemmeside og markedsføringsmateriale.

 

Baggrund og erfaring

Siden jeg blev færdiguddannet grafisk designer i 1996, har jeg arbejdet i faget. Jeg har en bred og + 20 års erfaring med:

Derudover er jeg autodidakt fotograf og har stor erfaring med både erhvers- og naturfotografering.

Betyrelsesmedlem, Den Skandinaviske Designhøjskole

Siden 2001 har jeg drevet virksomhed som grafisk designer.

Jeg har arbejdet på reklamebureau hos ADtension samt Rechnitzer og Haslet i Danmark og Stephansons Hus på Færøerne. Herefter arbejdede jeg på grafisk tegnestue/forlag hos Attuakiorfik i Grønland.

Jeg har løbende videreuddannet mig inden for fx Adobe (Illustrator, InDesign og Photoshop). Herudover holder jeg mig løbende opdateret indenfor SEO, programudvikling og nye kommunikationsplatforme såsom sociale medier, apps, blogs mm.

Her finder du mig:

Jeg deler kvadratmeter med 4 andre virksomheder på AalborgKontoret - et seriøst kontorfællesskab for enkeltmandsvirksomheder:

 Aalborgkontoret

Emotionelle Kundetyper
- Den sikreste vej til flere og mere loyale kunder

Kundemagneterne
– Hjælper virksomheder, der vil lære at tiltrække kunder i stedet for at jage dem!

ms2solution 
Salg af harpiksrenser, bandevogne og håndboldtasker

Certificeret i Kundemagneternes Kundetyper - emotionel kundesegmentering

I juni 2017 blev jeg certificeret kundetypeekspert i Kundemagneterne kundetypeteori. Terorien, der bygger på mange års praktisk erfaring samt velfunderet forskningsbaseret viden.

Jeg har arbejdet med emotionel kundesegmentering i flere år og hjulpet mange virksomheder til bedre at kunne forstå deres kunder og deres adfærd. Med denne certificering er jeg i stand til endnu bedre til at kunne rådgive og hjælpe mine kunder til bedre markedsføringsresultater.

 

Mange virksomheder bruger mange unødvendige og unødvendigt mange ressourcer (tid, penge, spekulationer) på markedsføring, der alligevel ikke virker efter hensigten. Det kan der være mange grunde til.

Jeg oplever ofte virksomheder, der markedsfører sig uhensigtsmæssigt, fordi man enten er blevet overtalt af en god sælger fra et medie (avisannonce, Google Adwords, Facebook mfl.) eller fordi én i ens netværk har overbevist én om, at det og det medie er godt, fordi det virker for dem selv eller andre - eller simpelthen fordi, at man er blevet rådført forkert af uprofessionelle eller uopdaterede marketingsfolk.

Via min mangeårige (20+ års) praktiske erfaring i markedsføringsbranchen og via min certificering i den praktisk og forskningsbaserede kundesegmenteringsmetode ”Emotionelle Kundetyper” samt mit store professionelle netværk, er jeg i stand til at rådgive dig på et meget velfunderet grundlag.

Certificeret kundetypeekspert

Lad os tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at rykke et trin opad udviklings- og vækststigen

- og finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Send en mail - grafisk designer - Aalborg

- med dine kontaktinfo eller en kort beskrivelse af dine behov og jeg vil vende tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

 

Ring - grafisk designer - Aalborg

- Lad os tale om, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt

 

Kontakt TEJG grafisk designbureau

Stemningsbilleder fra mit kontor

Jeg har blandt andet hjulpet:

capana_brown_rgb.png
logodesign_aogh.png
logo_design_nextech_logo.png
bb_ictnorthdenmark_stor.png
dommerforeningen_logo.png
logodesign_michael_wulff.png
Advokathuset_helle_larsen_logodesign.png
VHG_logo_C_blaa_primaer.png
omsorg_KB_logo.png
Carlog_logo.png

"Vesthimmerlands Gymnasium og HF har fået et flot og tidssvarende logo, hvor skolens 50 år gamle logo ikke er "smidt ud med badevandet", men indgår i en genkendelig forynget form. Med et nyt logo har vi også fået nyt brevpapir, nye foldere om skolen .... helt generelt blot et "facelift", men uden at vi er blevet rodløse."

Jette Rygaard Poulsen,
rektor, Vesthimmerlands Gymnasium & HF